Hlavní menu > Diskusní fórum > Vaření ve Vitamixu (polévky, omáčky) > Jak docílit dokonale hladké a krémovité omáčky?

Jak docílit dokonale hladké a krémovité omáčky?

  1. Avatar
    sarka.zichova (0 příspěvků) Pátek 27.10.2017 13:25:47

Řadit podle:
 
  1. Avatar
    Šárka sarka (1 příspěvek) Úterý 16.07.2019 22:49:45

    Já dělám nejčastěji zeleninové omáčky. Výhodou těchto omáček je to, že mixér Vitamix při přípravě polévek docílí sám krémovité konzistence bez použití jiných zahušťovadel. Důležité je mít dobrý základ. Ten já stavím na zelenině. Mixér si tak hravě poradí nejenom s polévkami, ale i s omáčkami :-) Jsem strašně ráda, že mixér Vitamix, toto umožňuje, jelikož jsem ze zdravotních důvodu musela z jídelníčku vyřadit mouku a všechny potraviny, které mouku obsahují. A s mixérem Vitamix mohu neustále připravovat zdravé a chutné pokrmy :-)

  2. Avatar
    ladka ladenkagolf (3 příspěvky) Pátek 03.11.2017 10:51:03

    U přípravy omáčky se mi osvědčilo začít raději nižší rychlostí. Pokud přidávám do omáčky smetanu, snížím rychlost na úplné minimum.

Vložit nový příspěvek

Váš e-mail nebude nikde publikován. Povinné položky jsou označené *.



Čísla na obrázku: